Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Learn more

Castro Lighting

Castro Lighting Mastery wall lamp

€6.310,00
In stock

The iconic Mastery wandlamp doet zijn naam eer aan as het boek Mastery van Robert Greene. Met de Koperen platen as a hoogtepunt, seeds met het moderne en unieke ontwerp, use deze lamp de ogen en geeft ze de mogelijkheid om creatief te zijn.

Delivery time: 3 weken

Description

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mastery wall sconce design roept de levens op van de verschillende historical persoonlijkheden die in het boek zijn onderzocht, such as Charles Darwin of Mozart, even as hedendaagse leiders. De delicaatheid van de stukken van verschillende grootte en de gebruigte afwerkingen, sorrow dead de naam van dit ontwerp, dat ago aan de Eigenenschappen en universal ingredients the deze karakters meesters maakten.

De krachtige maar vloeiende lijnen van Mastery creëren een organic movement van lichten en schaduwen the elegantie en glamor

 


De krachtige maar vloeiende lijnen van Mastery creëren een organic movement van lichten en schaduwen that suggest elegance and glamor. Deze weelderige wall lamp, hand-made in verguld brass, zal opvallen in de meest luxueuze en exclusieve interieurs.

 

Product: Mastery wall lamp
Weight (kg) 20,60
Art. id.: 15 G9
Color: Crystal
stuk `15
Size (HxWxD): 70x190
Materials Fabric
Type  G9

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Login

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »