Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

42% off

Art Deco Desk Rosewood

€699,00 €1.200,00
In stock online (4)
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Bureau art deco in rosewood is een mooie decoratie in inlegwerk van edel hout met twee laden, om te sublimeren in een luxe wijze.

Levertijd: 3 weken

Beschrijving

Bestaande uit een houten frame van mahonie van hoge kwaliteit met een inlegwerk van palissander te verbeteren van uw interieur, dit kantoor art deco-rosewood is een meubel esthetische en nut. Het geeft een echte werk ruimte in uw kantoor. Dit stuk van het meubilair meubilair en traditionele verbindingen.

Lengte : 132,5 cm - Hoogte : 80 cm - Diepte : 76 cm.

EEN BUREAU ART DECO-STIJL

Het kantoor van kunst en decoratie werd lang beschouwd als een stuk van het meubilair van het werk bij uitstek. In de jaren 1920 en 1930, de modellen art deco gefascineerd de liefhebbers van luxe en elegantie. Dat is bijvoorbeeld het geval met dit kantoor.

De goede esthetische vormgeving, geïnspireerd door de stijl van het meubilair van weleer, kan zorgen voor een vleugje van verfijning in elk interieur. De top met een platte vlak kunnen omgaan met een verscheidenheid van objecten veilig, zelfs zwaar.

EEN STUK VAN HET MEUBILAIR VAN DE JAREN 1930

Dit desktop model is uitgerust met twee laden die geschikt zijn voor een aantal zaken voor het optimaliseren van uw opslagruimte. Deze lades zijn gemonteerd sluit en open aan de voorkant. Dit meubel heeft een lengte 132,5 cm, een dimensie die zeer geschikt is voor diverse toepassingen.

De verf is uitgevoerd in een traditionele wijze naar de buffer en met veel zorg overeenkomt met de volmaaktheid van de zelfde visuele effecten met de modellen van de jaren 1930. Zijn voeten een enorme basis zorgt voor een perfecte stabiliteit van het kabinet.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »