Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

LC

LC Barok bijzettafel wit romantica

€399,00
Stukprijs — €399,00
In backorder

Origineel en authentiek is, de hoge tafel in de barok stijl is gemaakt van massief grenen geïmporteerd uit Noord-Europa met een glazen plaat.

Levertijd: 3 maanden

Beschrijving

  • Origineel en authentiek is, deze prachtige reproductie van de hoge tafel in de barok stijl witte lak heeft alle details geïnspireerd door de stijl van de renaissance, waarvan het frame is gemaakt van massief hout met een top van glas of zelfs van de voeten en benen gebogen. Ongeacht de plaats waar u wilt installeren, dit stuk van het meubilair barocco is een decoratieve ruimte te besparen. Met haar levendige, barok en de atypische ontwerpen, het zal doen gelden in de stijl van uw interieur en zal gemakkelijk combineren met een moderne lounge.
  • Dit stuk van het meubilair in de oude stijl kan worden gebruikt om een drankje te nemen of te eten op te staan. Het onderhoud is erg handig met zijn top in gehard glas.
  • Het voltooien van deze hoge tafel in de barok stijl met andere meubels uit dezelfde collectie te hebben voor zorgen chique voor in uw interieur.

 

Hoogte van 1 m 12 - Lengte : 69 cm Breedte : 69 cm

 

 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »