Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Royal Decoration

Royal Decoration Baroque Empire chair Naples

€149,00
In stock online (8)
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Barok stoel Empire Napels Bekleed met luxe stof satijn crème bloem print Barok uit de tijden van weleer pure elegantie met grafische prints die unit en rust uitstralen met luxe uitvoeringen zijn vooral goed toepasbaar in Hotel landhuis Loft enz .. L

Levertijd: 3 weken

Beschrijving

De stoel Louis XVI blauw massief hout is bekleed met een stof-satijn beveiligd met bekleding spijkers, het brengt meer originaliteit en verfijning aan het interieur. Optimaal comfort wordt verzekerd door opvulling met schuim.

Hoogte : 95 cm Diepte : 66 cm - Breedte : 63 cm - zitting Hoogte : 50 cm

Met een rechte vorm en geometrische voeten, gegroefde, stoel Louis XVI blauw massief hout is een type van meubilair is perfect om te maken voor een luxe kant aan de binnenkant van uw huis. Dankzij de elegantie en de stijl die nooit is overtroffen door de lengte van de tijd sinds de tijd van lodewijk xvi, koning van frankrijk, hij is in staat om over de eeuwen heen te kleden zo mooi in uw woonkamer, het kantoor of de eetkamer.

Zacht en zeer comfortabel, de stoelen van Louis XVI-stijl voordeel van de inrichtingen en afwerkingen gemaakt naar de voormalige, met inbegrip van de vervaardiging van riemen en strips.

De lodewijk xvi-fauteuils worden gekenmerkt door hun sensuele vorm, hun fijne houtsnijwerk, het reproduceren van de stijl en de zaak in medaillon. De stoel Louis XVI een perfecte reproductie van een model stoel louis xvi periode gewijd aan het begin voor de familie van koning Louis-Auguste in het kasteel. Het frame is ingewikkeld gesneden door ambachtslieden met motieven die de Oudheid, zoals acanthus bladeren, denticles, triglyphs, dennenappels of groeven.

Stof: 100 % Polyester

Vulling: Zitting : polyurethaan schuim (dichtheid 27 kg/m3)

Map : polyurethaan schuim (dichtheid 18 kg/m3)

Schorsing door de elastische banden.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »