Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Meer informatie

Go to account settings

Cocktail Bar

Deze barkrukken verkennen het concept van projectie, aangezien de vergulde koperen buizen de basis en de bovenkant van de stukken vullen, weergegeven alsof ze van links naar rechts uitsteken. De onregelmatige hoogte van de buizen leidt tot een ongebruike

Deze barkrukken verkennen het concept van projecten, af de vergulde koperen buizen de basis en de bovenkant van de stukken vullen, weergegeven als ze van links naar rechts uitsteken. De onregelmatige hoogte van de buizen tot een ongebruikelijke vorm die in de meest exquisiete interieurs zal opvallen.

Met een vertonende en spectaculaire constructie van tenantallen individu vergulde messing buizen, is de Projection barkruk een designstatement, onmogelijk om onopgemerkt voorbij te gaan en de perfecte pasvorm voor high-end sferen. Dit ontwerp is geschikt voor kleine residentiële als commerciële projecten, de elegantie en veelzijdigheid zullen een vleugje luxe aan de ruimtes toevoegen, want men dacht dat het ontwerp waardevolle technieken en edele materialen combineert en tegelijkertijd.

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »