Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Meer informatie

Go to account settings

Decor Accessoires

Laat u betoveren door de eenvoudige elegantie van deze handgemaakte , Decor Accessoires die elke sfeer een luxe uitstraling geeft. Deze Decor Accessoires zijn perfect voor interieurs met grote ruimtes, omdat het in staat is om afzonderlijke gebieden te

Laat u betoveren door de eenvoudige elegantie van deze handgemaakte , Decor Accessoires die elke sfeer een luxe uitstraling geeft.
Deze Decor Accessoires zijn perfect voor interieurs met grote ruimtes, omdat het in staat is om afzonderlijke gebieden te creëren en visueel een privéhoek te ontwerpen. Het kan gemakkelijk interieurs vormgeven en de persoonlijkheid van het interieur volledig uitdrukken en voltooien. Ontworpen om indruk te maken en het personage te omlijsten, en is de sleutel om warmte en harmonie te creëren.
De structuur van de Matisse room divider is gemaakt van verguld messing in combinatie met spiegelwanden, wat dit stuk een speciale uitstraling geeft. Simpele geometrische vormen zorgen voor de meest delicate look en onthullen het concept van verfijning in al zijn trots.

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »