Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Meer informatie

Go to account settings

Metier Selection

.De Metier-collectie belichaamt de CASTRO-savoir-faire van elegante verlichtingscollecties samen met tijdloze allure. Een indrukwekkend iconisch ontwerp is zijn "métier". Als baken van puur licht is dit ontwerp de belichaming van de ultieme luxe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEW LIGHTING DESIGNS THE METIER COLLECTION


THE METIER COLLECTION
 

The savoir faire elegant lighting, by CASTRO. Since 1978.

 

 

https://youtu.be/HPK_tjt93q8

 

In de letterlijke zin vertegenwoordigt deze collectie een specifiek soort werk dat maar weinigen het natuurlijke vermogen hebben om perfectie te bereiken.

Métier in het Frans is gerelateerd aan een uitstekende prestatie. De Metier-collectie belichaamt de CASTRO-savoir-faire van elegante verlichtingscollecties samen met tijdloze allure.

Een indrukwekkend iconisch ontwerp is zijn "métier". Als baken van puur licht is dit ontwerp de belichaming van de ultieme luxe binnen zijn indrukwekkende toewijding aan verfijnd verlichtingsontwerp, integriteit en toewijding aan het vervaardigen van messing.

 

 

Metier Suspension is veelzijdig omdat u binnenruimtes kunt aanpassen en omarmen met zijn uitgestrektheid. Deze verlichtingsarmatuur is extreem energiek, enthousiast en verfijnd. Geselecteerde hoogwaardige materialen, topafwerkingen, "strikte ontwerpregels" definiëren dit lichtontwerp als een doorbraak, met veel zorgvuldig opgestelde elementen. Een juxtapositie van verschillende subtiele koperen buizen zorgt voor een trotse vorm en maakt de handgemaakte ophanging compleet met premium glas.

 

 

https://youtu.be/HPK_tjt93q8

 

                               

              

                                 

 

 

                                               

 

 

https://youtu.be/HPK_tjt93q8

 

 

 

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »