Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Castro Lighting

Castro Lighting Denver Ceiling Lamp

€2.877,00
Op voorraad

Geïnspireerd door de voormalige van Kansas Territorial, de gouverneur James W. Denver, laat de Denver Plafondlamp je het gewicht voelen van zo'n patriottische naam. Samengesteld uit plafondlampen, pendellampen, vloerlampen en wandlampen, is de Denver-coll

Levertijd: 3 weken

Beschrijving

Geïnspireerd door de voormalige van Kansas Territorial, de gouverneur James W. Denver, laat de Denver Plafondlamp je het gewicht voelen van zo'n patriottische naam. Samengesteld uit plafondlampen, pendellampen, vloerlampen en wandlampen, is de Denver-collectie de perfecte weergave van de ultieme luxe en oogverblindende lichten.

Dit uitstekende plafondstuk is alleen samengesteld uit kristallen en heeft een delicaat karakter, omdat alleen rijke materialen zoals de messingstructuur en de met de hand geassembleerde hangende kristallen worden gebruikt om karakter op te bouwen. Het vallende kristallen effect lokt de ogen naar iets daarbuiten, waardoor dit stuk uniek en als geen ander is. Dit plafond, dat net zo belangrijk is als de stad Denver, heeft een speciaal trendy ontwerp, perfect voor elke luxe ruimte zoals een eetkamer of zelfs een kast.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »