Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

LC

LC Le Antoinette Sofa Gold flower

€475,00
In stock online (4)
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Nu Nieuw binnen een betoverde collectie Barok meubilair Le Antoinette, Lodewijk XV Empire Napoleon meubels uit de tijden van weleer die u oog doet verblinden schoonheden uit het mooie frankrijk geïnspireerd uit de tijd van Lodewijk Complete collectie

Levertijd: 3 weken

Beschrijving

De  Le Antoinette Sofa is bekleed met geborduurde en bedrukte stof voor de fijnste en meest elegante details. Het heeft een brede zitting en een medaillonvormige rug, de vergulde en met de hand gesneden structuur is gemaakt van massief beukenhout. Deze stoel is een reproductie van hoge kwaliteit.

De fauteuil in Louis XVI-stijl met zijn medaillonrug en koninklijke stof is een luxe en decoratieve stoel. Verscheen tijdens het bewind van koning Lodewijk XVI, tijdens de 18e eeuw. De thema's en decoraties die op de stof zijn gedrukt en geborduurd, zijn geïnspireerd op de oudheid, met bloem- en groentecomponenten.

De Louis XVI fauteuils zijn gemakkelijk te herkennen aan de rechtheid van de voeten, die meestal geribbeld en taps toelopend zijn. De medaillon-backed stoel, ook bekend als de heteluchtballon map en typisch voor de stoelen van die tijd.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »